NAJBOLJŠI UMETNI ZOBJE SO TISTI, KI SO NAREJENI POD POVEČAVO MIKROSKOPA

Zdravje dlesni ob zobu z umetno krono in zdravje samega zoba je v največji meri odvisno od natančnosti naleganja krone na zob!

Ali ste vedeli da v najboljših zobnih laboratorijih natančnost naleganja umetnih zob preverjajo in "upasujejo" pod povečavo mikroskopa! Povečajte si sliki z klikom in si oglejte po kakšno povečavo izdelujejo zobe naši zobni tehniki!

Želite imeti zdrave dlesni kljub umetnim zobem? Želite kar najbolj dolgotrajne protetične rešitve?

Zaupajte kvaliteti in natančnosti naših protetičnih storitev!!

KERAMIČNE PREVLEKE E-MAX

Za najlepši in naraven nasmeh izdelamo prevleke iz polna keramike!

PREBERI VEČ!

CIRKONIJEVI MOSTIČKI - BREZ KOVINE!

Cirkonijevi mostički so najboljša alternativa kovinsko-keramičnim konstrukcijam. Biokompatibilni, visoko estetski! 

PREBERI VEČ!

Protetična oskrba

Stomatološka protetika je stičišče znanosti o dentalnih materialih in umetnosti posnemanja naravne lepote. V zobozdravstvenem centru MG DENTAL se z vso skrbnostjo in znanjem posvečamo povrnitvi funkcije in estetike uničenih ali manjkajočih zob.

Z veseljem in odgovornostjo oskrbimo brezzobe paciente s totalnimi protezami, ki so sodobno lahko podprte tudi z zobnimi vsadki (implantati), kar bistveno pripomore k stabilizaciji in funkciji totalnih protez.

Delno brezzobim pacientom  glede na biološko vrednost in razporeditev preostalih zob predlagamo strokovno utemeljene rešitve s fiksnimi prevlekami in mostički, z delnimi snemnimi protezami  ali s kombinirano fiksno-snemno protetično oskrbo.

Pri fiksnoprotetični oskrbi, glede na strokovne zahteve in potrebe pacienta, izbiramo med klasično kovinsko-keramično tehniko ter različnimi najsodobnejšimi polnokeramičnimi sistemi.Z njimi  je možno natančno posnemati naraven izgled zoba. Najnovejše področje v stomatološki protetiki so implantatno podprte snemnoprotetične in fiksnoprotetične konstrukcije.

Te zahtevne rehabilitacije izvajamo timsko – v sodelovanju specialista implantologa in protetika, od načrtovanja oskrbe in vzpostavitve ustnega zdravja, do kirurške faze in na koncu protetične oskrbe. Različne možnosti protetične oskrbe ponazarjamo z prikazom nekaterih kliničnih primerov.

MEDNARODNO NAGRAJENI PROTETIK dr. MATJAŽ GOLOBIČ

Še kot mlad protetik sem v fazi specializacije iz protetike in tokom raziskovanja dentalnih materialov prejel najpomembnejše svetovne nagrade za klinično in raziskovalno delo na področju stomatološke protetike.

Mojo strast do natančnosti in vrhunske zobozdravstvene oskrbe vsakodnevno prenašam v svoje delo. Največji trud posvečam tudi počutju pacienta med vsemi zobozdravstvenimi postopki! Prijazno, strokovno, kvalitetno, korektno na vseh korakih do celostnega ustnega zdravja!

mag. Matjaž Golobič,dr. dent. med.

MOSTIČKA IN PROTEZA NA IMPLANTATIH

OSKRBA S KERAMIČNIMI PREVLEKAMI IN LUSKAMI

   Pred terapijo         Po terapiji

PROTEZA NA 2 IMPLANTATIH

   Pred terapijo         Po terapiji

PONOVNA REHABILITACIJA PO NEUSPEŠNI OSKRBI V TUJINI

Prejšnja, slabo narejena protetika in slabo zdravljeni zobje so se pokazali z bolečinami zob in dlesni ter slabim izgledom. Izvedli smo parodontološko, endodontsko, kirurško in protetično zdravljenje.

pokličite nas 040 168 869
nujni primeri: 041 695 018
pokličite od PON-SOB 09.00 - 16.00