NUŠA ŽILIH

otroška zobozdravnica

Otroški zobozdravnik navaja otroka na skrb za njegovo zdravje in dobro počutje in pripravlja otroka na odgovornost, da bo skrbel za svoje zobe in jih ohranjal zdrave in lepe tudi v starosti. Otroško zobozdravstvo je poslanstvo – dr. Nuša Žilih

V otroškem in mladinskem zobozdravstvu je poleg prizadevanja za kakovostno in kvalitetno, minimalno invazivno in estetsko zdravljenje v ospredju predvsem psihološka priprava otroka in dobro sodelovanje z njihovimi starši.

Delo z najbolj iskrenim delom prebivalstva – otroki je sicer zelo specifično, a mi poleg izziva predstavlja tudi veliko veselje. Če otrokom posvetimo svoj čas in smo z njimi potrpežljivi ter uspemo pridobiti njihovo zaupanje jih lahko vzgojimo in pripravimo za prihodnjost. Uspeh je tako zagotovljen. Sama dajem poudarek predvsem inštrukciji in motivaciji, vzgoji, preventivnemu pristopu in zdravi prehrani.

Leta 2012 je zaključila študij Dentalne medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani in od tedaj ordinira v ambulanti otroškega in mladinskega zobozdravstva ZD Ljubljana-bežigrad.V Zdravstvenem domu vodi tudi del šole za starše, ki je namenjen zobozdravstvu. Na ta način sodeluje z bodočimi starši in jih tako že pred rojstvom njihovih otrok pripravlja na odgovornost in skrb za zdravje otrokove ustne votline. Sodeluje tudi v komisiji za otroško in preventivno zobozdravstvo Zdravstvenega doma Ljubljana. Svoje znanje vsekozi dopolnjuje z udeležbo na strokovnih seminarjih in delavnicah, spremlja novosti v strokovnih revijah in publikacijah.

V letu 2020 sem pričela z delom tudi v zasebni ambulanti MG dental, ki jo vodi dr. Matjaž Golobič.
Tu imam priložnost delati v vspodbudnem okolju, z odličnim timom na zavidljivi strokovni ravni.

Rezervirajte si termin.

ZA Vas Vedno na voljo

Pokličite nas: 040 168 869

Izpolnite obrazec in v 24 urah vam bomo poslali potrditev.

Odpiralni čas:

Pon - Sre: 08:00 - 17:00
Četrtek: 08:00 - 15:00
Petek: 08:00 - 16:00
Sob - Ned: Zaprto

Rezervirajte si termin.




    Call Now Button